Betalen

Bitcoins
Om veiligheidsredenen kun je bij ons alleen met Bitcoins betalen. Bitcoin is een vorm van elektronisch geld. Het bestaat alleen in virtuele vorm; er zijn dus geen bitcoinmunten of -briefjes. Je kunt ermee betalen zonder dat je daar een bank of een andere derde partij voor nodig hebt. Het gaat om contant betalen, maar dan digitaal.

Koop je een nieuwe fiets met euro’s, dan zorgt de bank ervoor dat het geld bij de fietsenwinkel terecht komt. Betaal je de fiets met bitcoins, dan vindt de transactie rechtstreeks plaats tussen jou en de fietsenwinkel. De Bitcoin is dus decentraal georganiseerd. Dat betekent ook dat er niet één eigenaar is van de munt en het achterliggende systeem; ze zijn eigendom van iedereen die er gebruik van maakt. Meer weten hoe je bitcoins kunt kopen? Lees dan ons artikel eenvoudig bitcoins kopen met iDeal.

Privacy: De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om jouw bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.